Werken bij ptg advies

Wil jij je verder ontwikkelen? Kom dan ons enthousiaste team versterken!

Ben je enthousiast, ambitieus, leergierig, kritisch en een verbinder? Heb je daarnaast ook affiniteit met zorg of onderwijs en klinkt dit als een beschrijving van jou? Lees dan snel verder, check onze vacatures en kom dan ons enthousiaste team versterken!

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en een hecht team van enthousiaste collega’s ontwikkelen we gebouwen voor zorg en onderwijs. Zodat het voor patiënten een prettige omgeving is, studenten inspireert en voor medewerkers een goede werkomgeving biedt. We lopen voorop in de vernieuwingen in de gezondheidszorg en het onderwijs. We hebben kennis van zorg- en onderwijsprocessen en een vooruitziende blik als het gaat om behoeften van patiënten, studenten, zorgverleners, docenten en onderzoekers. We innoveren werkprocessen en creëren huisvestingsoplossingen die organisaties wendbaar maken voor de toekomst. Zo maken we zorg en onderwijs nog beter!

Wat hebben we jou te bieden?

Uitdagende vraagstukken

In de complexe en dynamische wereld van de gezondheidszorg lossen we uitdagende vraagstukken op. We zijn betrokken bij vrijwel alle nieuwbouwprojecten van academische en algemene ziekenhuizen in Nederland, zoals bijvoorbeeld het Erasmus MC, Radboudumc en Tergooi, maar ook bij nieuwbouw en renovatie van specifieke afdelingen. Daarnaast ontwikkelen we ons steeds breder in de onderwijsmarkt. Zo hebben we de onderwijsomgevingen van Radboud Universiteit en ROC Nijmegen verder geoptimaliseerd. Meer lezen over onze mooie opdrachten? Check dan onze nieuwe projectenpagina.

Steile leercurve

We vinden een goede kennisuitwisseling essentieel. Onze adviseurs werken aan meerdere projecten in afwisselende teams en leren daardoor veel van elkaar. Nieuwe collega’s worden begeleid door een mentor. We organiseren regelmatig vakdagen, zodat we up-to-date blijven over nieuwe ontwikkelingen in zorg en onderwijs. We bespreken jouw carrièrepad en opleidingswensen tijdens de jaarlijkse gesprekken over jouw persoonlijke ontwikkelingsplan, zodat je kunt blijven groeien. Er is veel ruimte voor eigen initiatief!

Een fijne werksfeer

Bij ons wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. We zijn een hecht team met betrokken collega’s, die elkaar ook opzoeken buiten kantoortijden.
Gedurende het gehele jaar worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals de ptg zomerbarbecue, het uitje met partners en sinterkerst.
Ook luiden we op vrijdag het weekend in met een borrel en gaan we ieder jaar met elkaar op studiereis naar een bijzondere bestemming in het buitenland.

Enthousiast geworden? En benieuwd naar je mogelijk toekomstige collega’s? Check dan ook ons filmpje ‘werken bij ptg advies’.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Wijnanda Beverborg, tel. 033 – 422 82 55 of wbe@ptg-advies.nl. Je bent ook altijd welkom voor een kop koffie met een van onze adviseurs..

Onze vacatures

LinkedIn bedrijfspagina

Volg ons en onze medewerkers op LinkedIn

contactformulier

Wilt u meer weten over onze projecten of werkwijze? Wij geven u graag advies. Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact
* verplichte velden