VVT & wonen

Meer zorg leveren met minder mensen. Bewoners langer veilig thuis laten wonen. Het scheiden van wonen en zorg. De inzet van domotica en digitalisering. Met deze uitdagingen hebben Verpleeg- en Verzorgingshuizen Thuiszorg en wonen (VVT & wonen) de komende jaren te maken. Wij helpen u bij het duiden van de zorgvraag. Samen zoeken we naar strategische oplossingen  voor uw vastgoed en het leveren van zorg in de eigen vertrouwde omgeving van de bewoners. 

Oplossingen op maat
Samen met u dokteren we uit hoe de situatie in uw regio eruit ziet en maken we een toekomstbestendig plan voor uw organisatie en vastgoed. Kiest u bijvoorbeeld voor vastgoed kopen of huren? En welke locaties zijn geschikt voor de verschillende categorieën bewoners? We begeleiden u hierbij met kennis van vastgoed, zorgprocessen, digitalisering en technologie.

Zorg bieden op de juiste plek
Optimale en cliëntgerichte zorg gaat over de grenzen van ziekenhuizen en VVT & wonen-instellingen heen. Wij kennen dit speelveld. Samen met u onderzoeken we hoe we de juiste zorg op de juiste plaats krijgen. Zo zetten we alle betrokken zorgorganisaties in hun kracht.

referentieprojecten

markten