PTG

7 april 2021

bericht van Folkert Jans

news image

Beste relatie,

Na ruim 20 jaar als partner bij ptg advies te hebben gewerkt, heb ik per 1 maart 2021 om gezondheidsredenen mijn werkzaamheden moeten beëindigen. Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren gewerkt aan toonaangevende projecten in de gezondheidszorg vanuit het prachtige adviesbureau ptg advies.

Mijn dank is groot voor de fijne samenwerking en het vertrouwen dat ik van jullie kreeg bij het ontwikkelen en realiseren van de huisvestingsprojecten.

In de nieuwe periode die voor mij ligt, ga ik op zoek naar een nuttige invulling van mijn tijd samen met mijn partner.
In het najaar van 2021 als de coronaperikelen naar verwachting op hun retour zijn, hoop ik jullie persoonlijk te ontmoeten.
De uitnodiging hiervoor wordt tijdig verzonden.

Hartelijke groet,

Folkert Jans